PRIN ACCESAREA SI UTILIZAREA ACESTUI SITE VA DATI ACORDUL EXPLICIT CU URMATOARELE REGULI DE CONFIDENTIALITATE:

AXITOURS este autorul acestui site web si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, AXITOURS fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acest site. AXITOURS nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site, materialele prezentate pe el fiind cu titlu pur informativ.

Informatiile despre servicii, caracteristicile si preturile lor corespund realitatii de la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului. Aceste informatii sunt oferite doar cu titlu informativ si nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de AXITOURS. AXITOURS nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea materialelor de pe site.

AXITOURS nu este responsabil pentru continutul si utilizarea site-urilor catre care apar legaturi de pe site-ul AXITOURS. Politica de confidentialitate a acelor site-uri poate diferi de politica AXITOURS de confidentialitate. Faptul ca site-ul AXITOURS contine legaturi catre alte site-uri nu inseamna ca AXITOURS sustine, aproba sau este responsabil pentru continutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.

Prezenta Politica de confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul AXITOURS. In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul AXITOURS.

AXITOURS isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii legali, fara nici un fel de notificare prealabila.